30 days Mage

kr 565,00

Norges største slankesuksess!

30 days har i en årrekke vært Norges mestselgende slankepille.

SKU: ME27 Categories: , Tags: , , , ,

Description

Kosttilskuddet som har tatt Norge med storm

Over 300.000 nordmenn har kjøpt produktet. Nå med krom, jod og magnesium som bidrar til økt forbrenning og stabiliserer blodsukkeret.

Krom er en av 16 essensielle mineraler kroppen din trenger for å holde seg i form. Krom hjelper insulinet å forbrenne fett, gjøre protein om til muskelmasse og sukker om til energi.

Krom kontrollerer også blodsukkeret og bidrar til å dempe søtsuget. Studier viser også at krom kan bidra til å redusere det skadelige kolesterolet (LDL).
Krom er altså viktig for normal omsetning av kolesterol, fettstoffer og blodsukker. Jo mer karbohydrater du spiser, desto mer krom trenger du.

Skjoldbruskkjertelen vår styrer stoffskiftet. Jod påvirker skjoldbruskkjertelen, og et underskudd av dette mineralet kan resultere i blant annet vektøkning og mangel på energi.

Ved jod-mangel produserer ikke skjoldbruskkjertelen nok tyroksin til at forbrenningen din klarer å jobbe med normal hastighet. Tilførsel av jod er med på å øke forbrenningen. Jod er også en viktig antioksidant som bidrar til styrking av immunforsvaret.

Rens tarmen før slanking

Også fjerning av avfallsstoffer er en viktig del av kuren. 30 days™ styrker lever og nyrer og setter fart på immunsystemet, slik at mengdene av slim, cellulitt og overflødig væske i mageregionens underhud blir sterkt redusert.

Hvilke resultater kan man forvente med 30 days™ Mage?

Bruk målebånd!  Det anbefales å både stiller seg på badevekten og bruker målebånd til å måle midje- og hoftemål før man starter 30 days™ Mage. Ensidig fokus på vekt kan være misvisende, spesielt om du starter opp med eller øker treningsmengden samtidig. Fettceller er store og veier lite, mens muskelceller er mindre i størrelse, men veier mer. Dette gjør at man kan oppleve at vekten “står stille”, selv om man i realiteten har fått lavere fettprosent og gjerne også reduksjon i strategiske mål.

Kombiner med fysisk aktivitet og sunt kosthold

For best effekt anbefales det å kombinere 30 days™ Mage med fysisk aktivitet og et sunt kosthold med et beskjedent inntak av sukker og stivelse. Mange overvektige er svært ofte er allergiske overfor sukker, hvetemel, poteter og melkeprodukter, gjerne uten å være klar over det selv. Reduser derfor inntaket av disse matvarene til et minimum, så reduserer du livvidden både raskere og mer varig. Dette vil hjelpe deg med å holde magefettet borte.

Studier

En dobbelblind placebokontrollert studie viste at mange av deltagere som fikk 30 days™ tabletter gikk ned én eller to størrelser (et ”størrelse” er ca 1 tomme, altså ca 2,5 cm)! En av testgruppene fikk placebo tabletter i forsøket. Placebo betyr at denne testgruppen trodde de inntok 30 days™, mens de i virkeligheten inntok ikke-virksomme midler. Den andre gruppen fikk original 30 days™.  Resultatene fra studien ble presentert under International Congress on Abdominal Obesity i januar 2010. Les mer om dokumentasjon på 30 days her

Innhold og dosering av 30 Days™ Mage

Innhold pr boks 30 days™ Mage: 120 tabletter
Anbefalt dosering av 30 days™ Mage: 2 tabl. 30 Days Mage om morgenen og 2 tabl. om kvelden. Maksimum anbefalt døgndose (4 tabletter) bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.
Ingredienser: Fortykningsmiddel E460i, ekstrakt fra en blanding av urtene artisjokk (Cynara scolymus), lakrisrot (Glycyrrhiza uralensis), løvetann (Taraxacum officinale), mariatistel (Silybum marianum), rosenrot (Rhodiola rosea) og schisandra (Schisandra sinensis) 300 mg, antiklumpemiddel (E341ii, E470b, E551), beta 1,3/1,6-glukaner fra Saccharomyses cerevisiae, magnesiumhydroksid, overflatebehandling (E464, E570), krom(III)-klorid hekshydrat, kaliumjodid, farge (E171).

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “30 days Mage”