Linea 21 – Crema decongestionante, 500ml, SALONG

En beskyttende, beroligende og fuktighetsgivende krem.

Description

Denne kremen inneholder sinkoksyd som beskytter huden ved å skape et langvarig beskyttende overflatelag. I tillegg har den sterke beroligende, fuktighetsgivende og slimløsende egenskaper. Den hjelper med å lindre rødhet som er oppstått på grunn av overdreven eksponering for sol eller av eksterne midler (hårfjerning), eller rødhet som kommer av rosacea og erythrose. Produktet er tilsatt kumarin som forbedrer funksjonen til de venøse blodkar og forebygger ødem ved lokal drenering.

Aktive ingredienser

• Sinkoksid
• Kumarin (vi bruker tørket ekstrakt fra søtkløver titrert inn i % av kumarin)

Disse aktive ingrediensene, blir sammen med andre INCI-ingredienser og sterilt vann, prossesert under vakuum i en beholder av rustfritt stål. Blandingen blir deretter varmet opp til en temperatur på 80°C til en emulsjon for å hindre endringer i effekten, og virkningen av de aktive ingrediensene i formelen.
Den spesielle måten produktet blir tilberedt på, gjør at produktet føles både lett og mykt å påføre, og blir derfor definert som en gelèkrem (Gel Creme). Studier av formelen viser at det er måten den tilberedes på som utgjør hele forskjellen i forhold til vanlig bruk av de aktive ingrediensene.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linea 21 – Crema decongestionante, 500ml, SALONG”

You may also like…