Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Chakra lysbehandling

17. August 2016 @ 10:00 - 17:00

kr500

Chakra og kroppslysbehandling balanserer kropp og sjel.

Gult lys : Solar plexus chakra

Ved å drenere ut lymfevæske vil denne behandlingen virke slankende. Noen klienter er veldig oppblåste i tillegg til at de har endel underhudsfett og går gjerne ikke ned i størrelse med Cryo 21. Ved å stimulere og jobbe mage og tarm på denne måten, kan det hjelpe til med å redusere luft i tillegg til å få løst opp i stagnert lymfevæske i magens hulrom. Ved å drenere lymfevæsken, vil metoden ha en slankende effekt.

Denne behandlingen vil øke effekten av Cryo 21 ved å redusere oppblåstheten og gi mer energi til fordøyelsesystemen, galleblære, milt, underlivet, parasympatisk nervesystem og bukspyttkjertelen. I tillegg vil immun- og nervesystement harmoniseres.

 

Hva er chakra?

Chakra er opprinnelig et uttrykk fra et gammelt yogasystem og er et sanskritord som betyr hjul eller plate – et energihjul. Ordet hjul henspeiler på at et chakra sett forfra ligner et roterende hjul med et antall eiker/oppdelinger. Dersom du ser et chakra fra siden, minner det om en roterende skypumpe.

På kroppen din finnes syv chakraer (energisentra) plassert i et energi-system beliggende midt i kroppen. De er knyttet til nervegangene i ryggraden, men også til kjertler og det endokrine systemet i tillegg til de ulike kroppsprosesser som det å puste, fordøye mat og så videre.

Arketypisk representerer chakraene de fire elementene; jord, ild, vann og luft, men også lyd, lys og tanke. Farger er også en opplagt del av chakraene som er inndelt i fargene rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett.

For at kroppen skal være og føles i balanse, må hvert enkelt chakra avbalanseres slik at helheten blir harmoni. Hvert chakra rommer en masse dype og intense følelser og energier som kanskje har vært undertrykt lenge. Når så chakraet aktiveres, frigjøres den oppsamlede energien og bevisstheten fylles med bilder og drømmer. Å arbeide med chakraer, er et skritt på veien til å oppnå en indre harmoni

Details

Date:
17. August 2016
Time:
10:00 - 17:00
Cost:
kr500
Event Category:

Venue

Dui Clinique AS
Farmannsveien 18-22
Tønsberg, 3111 Norway
Phone
33334890

Organiser

Dui Clinique AS
Phone
33 33 48 90
Email
post@duiclinique.com