Personvernerklæring


Vi og vår nettside samler inn IP-adresse, navn, epost, telefon, adresse osv. Dette er nødvendig i forbindelse med registrering av varebestillinger i vår nettbutikk på www.cryo21.no (WooCommerces personvernerklæring), fakturering (Tripletex’ personvernerklæring), utsending av varer (Ediposts bruksbetingelser), utsending av nyhetsbrev (Mailchimps personvernerklæring), seminar- og kursvirksomhet, mail- og telefonkommunikasjon osv.

Dine opplysninger/ dataer kan eksporteres til deg, eller slettes, enten av deg selv på din innloggingsside, eller på forespørsel i kontaktskjemaet nederst på denne siden (vi anbefaler å lese gjennom denne Personvernserklæringen før du evt bestemmer deg for å fjerne informasjonen din).

Les mer nedenfor:

 

Hvem er vi

Vi er distributører av Cryo 21, Arctik 21, Touch Skin 21, Waves 21 osv.

Vår nettstedsadresse er: https://www.cryo21.no

Vår fysiske adresse er:

Dui Clinique AS

Farmannsveien 18-22

3111 Tønsberg

Tlf: 33 33 48 90

Email: post@duiclinique.com

Org. nr.: 979 977 069

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

 

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med og hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Det kan medføre ulemper for deg ved å ikke oppgi dine personopplysninger, eller fjerne dine personopplysninger, f.eks. ved at du kan ikke kan motta bestemte produkter og tjenester.

 

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

 

Vår nettbutikk

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk. Se mer informasjon i avsnittet “Hva vi samler og lagrer”.

 

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

 • Produkter du har sett på: disse opplysningene benytter vi til å, f.eks, vise deg produkter du nylig har sett på.
 • Hvor du befinner deg, IP adresse og nettleser: disse opplysningene benytter vi til å beregne avgifter for forsendelser.
 • Forsendelsesadresse: vi ber deg skrive dette så vi kan, f. eks, beregne frakt før du gjennomfører din bestilling, og til å sende bestillingen.

Vi benytter også cookies for å kunne følge innholdet i handlekurven din imens du kikker rundt på nettsiden vår, se Cookie policy.

Når du handler fra oss, ber vi deg om personlige opplysninger som: navnet ditt, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, emailadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsdetaljer og valgfri informasjon som brukernavn og passord. Vi benytter denne informasjonen til:

 • Å sende deg informasjon om kontoen din og/ eller ordren din
 • Å svare på spørsmålene dine, inkludert evt refunderinger og klager
 • Å behandle betalinger og hindre svindel
 • Å sette opp kontoen din i nettbutikken vår
 • Å overholde eventuelle lovlige forpliktelser vi har, for eksempel beregning av skatter
 • Å forbedre våre tilbud i nettbutikken
 • Å sende deg markedsføring, om du velger å motta det

Om du oppretter en konto, vil vi lagre navnet ditt, adressen din, din email og ditt telefonnummer, dette vil bli benyttet til å fylle ut bestillingsskjemaer for fremtidige bestillinger.

Generelt vil vi beholde informasjon om deg så lenge det er nødvendig for å gi deg de tjenester og produkter du ønsker, Når vårt forhold til deg er opphørt vil vi enten slette eller anonymisere dine personopplysninger, med mindre lovbestemte krav om oppbevaring tilsier annet (for eksempel for skatteformål). Dette vil da inkludere navnet ditt, emailadressen din og fakturerings- og forsendelsesadresse(r).

Vi vil også lagre kommentarer og anmeldelser, om du velger å legge igjen noen.

 

Hvem som har tilgang

Teammedlemmer i Dui Clinique AS har tilgang til informasjonen du opplyser om. F.eks, har både webadministrator og ordreansvarlig tilgang til:

 • Ordreinformasjon om hva som er bestilt, når det ble bestilt og hvor det ble sent, og
 • Kundeinformasjon som navnet ditt, emailadressen din, og fakturerings- og forsendelsesinformasjon.

Vi i Dui Clinique AS har tilgang til disse opplysningene for å innfri ordrer, behandle refunderinger og hjelpe deg.

 

Hva vi deler med andre

Vi deler din informasjon med 3. parter som hjelper oss med websupport og webhosting, som Syse Data (Syse Datas personvernerklæring).

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom PayPal. I betalingsprosessen vil noe av din informasjon bli sendt til PayPal, inkludert informasjon som kreves for å behandle eller støtte betalingen, som betalingsinformasjon.

Vennligst se PayPal Privacy Policy for flere detaljer.

 

 

Jeg ønsker å få tilsendt/ fjerne min informasjon