Hud & Kosmetik 2019

 

Torsdag 5.- og fredag 6. september finner dere oss på årets Hud & Kosmetikmesse på Kista Convention Center i Sverige.

SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation – arrangerte den første Hud & Kosmetik-messen allerede i 1996 i relativt liten skala.
Messen har vokst betydelig gjennom årene og er i dag en viktig møteplass i hudpleieindustrien og den eneste fagmessen i Sverige som direkte henvender seg til personer som jobber i hudpleie- og skjønnhetsindustrien.

Messen er alltid fylt med aktiviteter, idéer, nyheter og inspirasjon. Vi arrangerer foredrag, konkurranser, mingling og mer, og som vanlig byr messen på nye møter og hyggelige gjensyn.

 

Hvor: Kista Convention Center, Sollentuna kommune, Sverige (se kart)

Når: Torsdag 5. september 2019 – fredag 6. september 2019

Åpningstider:

  • Torsdag kl 09.00 – 18.00
  • Fredag kl 09.00 – 17.00
  • Bransjemingling torsdag kl 18.00 – 19.30

 

 

Kanskje vi ses?

 


BEAUTY19 – Danmarks største messe for skjønnhetsbransjen

Vi reiser, i år som i fjor, til Danmarks største skjønnhetsmesse!

BEAUTY19 arrangeres av Dansk Kosmetolog Forening – DKFBEAUTY19 er den største fagmessen for skjønnhetsbransjen
med over 100 stands. Det er den eneste skjønnhetseventen hvor alle sektorer innenfor skjønnhetsindustrien
samles under ett tak; hudpleiere, negldesignere, make-up artister, service, spa, wellness m.m.

– møt oss på BEAUTY19!

Lørdag 02. mars kl. 10.00 – 17.00 

Søndag 03. mars kl. 10.00 – 17.00

Stand nr. 47

www.beauty19.dk


Vellykket Masterclass Smertebehandling

Vi arrangerte Masterclass Smertebehandling mandag 10. september. Dette arrangeres for at Cryo 21 og Arctik 21 behandlere skal få et enda bredere spekter av behandlingsformer og en dypere kunnskap om hva Cryo 21 og Arctik 21 kan brukes til. Smertebehandling med Cryo 21 og Arctik 21 er et viktig emne, og nå finnes det flere behandlere der ute som innehar denne behandlingskunnskapen etter våre Masterclasser.
Nettopp fordi emnet er såpass viktig, vil vi også arrangere Masterclass Smertebehandling igjen på et senere tidspunkt. Takk til alle som deltok!

Videoen er filmet av Farnaz Ostovarifar fra klinikken CryoZone.

VERDENSNYHET!

Cryoterapi/kuldebehandling er en helt ny og revolusjonerende metode for fjerning av uønsket fett og cellulitter effektivt og lønnsomt!

Kuldebehandlingen (Cryoterapi) er FDA/CE-godkjent, samt godkjent av American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er helt trygg og ufarlig – uten noen form for bieffekter. Behandlingen kjennes som en deilig, kjølig massasje. Teknikken er funnet opp i Amerika av forskere fra Massachusetts General Hospital og Harvard University.

Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt magen (altså kunden kan gå ned hele 5 størrelser) – og det helt permanent og uten noen form for kirurgi!

 

Apoptose

apoptose-grafikk-rett

Cryoterapi setter igang apoptose i cellene. Dette fører til en nedbrytingsprosess i fettcellene. Dette fører til at fettcellene dør og kroppen kvitter seg med restene (Fagocytose). Det tar ca 14 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Prosessen vil så fortsette i kroppen i 8-10 uker.


Behandling for fyldigere lepper

Visste du at man også kan forstørre leppene med Cryo 21?

Kulde i kombinasjon med vår spesielle virkningsfulle kosmetikk, vil gi leppene dine en sensuell fyllende effekt på en helt naturlig måte. Leppene blir fyldigere og får tilført fuktighet. Leppekonturene blir mer definert og rynkene rundt munnen blir redusert.

Ingen kirurgi!
Ingen risiko!
Ingen smerte!

Takket være vår nye Lip Volumizing behandling får du, med få behandlinger, et varig resultat på en behagelig og naturlig måte. Behandlingen tar kun 20 minutter.

Se de fantastiske før- og etterbildene fra kun 1 behandling.

lepper-1-beh

Cryo 21 Lip Volumizing Treatment


Vi har kåret årets beste Cryoklinikker

Vi er stolte av å presentere:

Årets klinikk: Balanse og Velvære

Vi er stolte av å presentere årets Cryo 21 salong Balanse & Velvære som har utført over 400 behandlinger i den lille bygda Stryn med kun 7000 innbyggere. Et imponerende resultat!

Beste resultat: Kari Ellingsen

Kari Ellingsen hos Cryo Klinikken Hønefoss fikk prisen for Beste resultat! Hun har klart å skape mye interesse for Cryo 21 og har flere kunder som kommer langveisfra for behandling hos henne!

Mest Kreativ bruk av Cryo 21: Anette Pedersen

Anette Pedersen hos Cryoklinikken Porsgrunn vant prisen for Årets mest kreative. Hun har med svært gode resultater behandlet blant annet kronisk bihulebetennelse, migrene, stramme muskler og 2. grads brannskader med sin Cryo 21.


Cryokongressen 2016

I helgen gjennomførte vi vår første vellykkede Cryokongress på Active hotell i Tønsberg. Nesten alle våre Crypoklinikker var representert på kongressen. Det kom over 50 deltakere fra Norge, Sverige, Finland, Estland, Frankrike og Italia. Vi hadde besøk av fysioterapeut og osteopat Claude Marenghi og tre representanter fra firmaet 21 Equipment i Italia; Daniele Bonardi og Dolores Moretto som eier firmaet og Cristina Rossin som jobber som demonstratør og tekniker.

Det har blitt presentert nye og spennende produkter. Vi fikk se nyheten Arctik 21 som inneholder både Cryo og Infrarød varme og vi fikk se demonstrasjoner av mange ulike teknikker innen smertelindring og behandling av skader. Vi håper at deltakerne dro hjem med mye ny kunnskap og inspirasjon slik at de kan behandle sine klienter enda bedre!

Vi gleder oss allerede til neste år!


Marte gikk ned to buksestørrelser

Allers 42/2016 – Les hele artikkelen her

Marte Wåg (32) har prøvd Cryo 21 og er veldig fornøyd. Hun trener mye, men ble ikke kvitt den ekstra magen som dukket opp etter svangerskapet. Cryo 21 gav henne en ny figur – og 8 cm mindre midje!

Allerede ved første behandling krympet magemålet med 3 cm i omkrets og ytterligere 5 cm de neste tre. Totalt har Marte gått ned åtte centimeter i livet, fra 95 til 87 cm, i løpet av knappe 2 måneder. Marte forteller at hun er mest fornøyd med at magen er mindre og føles strammere og finere. Hun er ikke så opptatt av vekten, men vil ha en sunn og femin figur med former. Marte har gått ned snart to buksestørrelser.

– Klærne sitter mye bedre nå, og det er ingen ekstra mage som henger over linningen – en stor forskjell, sier Marte.

allers-42


Lesley gikk ned 6 cm og fikk mindre cellulitter

Allers 25/2016 – Les hele artikkelen her

Lesley Fjelly (53) elsker å gå i skjørt og kjoler. Selv om hun er slank har hun irritert seg over cellulitter på rumpe og lår. Hun kom til oss for å bli kvitt problemene sine. Etter 3 behandlinger med fettfjerning, 2 cellulittbehandlinger og 1 oppstramming er Lesley fornøyd. Hun har gått ned 6 cm rundt låret og cellulittene er mye mindre synlig.

– Endelig kan jeg vise frem bena, sier Lesley glad!

Allers-25-2016-1

Allers-25-2016-2Allers-25-2016-3