Cryo 21


Mange behandlingsområder

Cryo 21 er designet for også å kunne hjelpe massører, fysioterapeuter, kiropraktorer og annet helsepersonell samt hud og helseterapeuter.

Cryo 21 kan fjerne spenninger i muskler samt symptomer fra traumer etter kvestelser. Videre for å hjelpe hud- og helseterapeuter med å fjerne uønsket fett og rynker i ansikt samt dobbelthake.

Cryo 21 har en antibetennelseseffekt. Den reduserer muskel- og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga. opphopning av melkesyre i musklene.

Det finnes to håndholdte bevegelige behandlingssonder med ulik størrelse, slik at du kan behandle hele kroppen. En stor for kroppen og en mindre sonde som er beregnet for ansiktet (ekstraustyr).

 

 

Avansert teknologi

Vår metode er rett og slett genial ved at vi kan behandle alle steder på kroppen:

  • Fjerne grevinnearmer
  • Ansiktsløft
  • Dobbelthake
  • Magefett
  • Cellulitter


Cryo 21
er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Dette gir en permanent effekt.

Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller.

Dette skjer ved at maskinen reduserer  temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Det føles kun som en deilig og avkjølende massasje.

Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt livet eller 5 størrelser og det helt permanent uten noen form for kirurgi.

 

Behandling av det området man ønsker:

Maskinen har mange ulike behandlingsområder.

 

 

 

Vi søker blide og utadvendte personer  med interesse for anatomi, helse, kroppspleie, smertebehandling og velvære. Du har allerede egen praksis eller ønsker å starte en.
Ta kontakt med oss for mer informasjon. Les også mer om å bli vår samarbeidspartner her.