Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Cryo 21 seminar i Bergen

1. September 2016 @ 17:00 - 20:00

Verdenssuksess innen permanent fettfjerning!

Cryo 21 endelig i Norge! De første klinikkene rundt om i landet har begynt å tilby Cryo-behandling og resultatene er svært gode. Etter stor interesse for flere seminar rundt om i landet, setter vi nå opp flere nye seminarer.

Delta på vårt cryoseminar og opplev selv resultatene dette suksessrike konseptet gir! Med oss på seminaret har vi besøk av grûnderen bak Cryo 21. De kommer fra Italia for å fortelle og vise oss denne fantastiske maskinen.

Vi tar for oss både selve prosessen og teorien ved bruk av Cryo 21. Det er viktig å kjenne til hva som skjer i kroppen under behandling av Cryo 21. Vi viser dere hva som gjør dette konseptet til en lønnsom suksess.

Vær den første i ditt område* til å tilby denne unike behandlingen. Med umiddelbare synlige og målbare resultater for dine kunder. Her er det store inntjeningsmuligheter!

 

Program:

Introduksjon og demonstrasjon av Cryo 21

Overvekt og fett. Inntjeningsmuligheter.

Videre opplæring og trening for de som vurderer å kjøpe maskin.


Hvem er vi?

På seminaret vil du møte personene bak Dui Clinique,  Nils Mortensen og Audrey Wong Mortensen.  De jobber kontinuerlig med å finne nye og bedre løsninger for hudproblemer, blant annet cellulitter, åreknuter, arr, lymfedrenasje ol. Det siste tilskuddet i maskinparken er Cryo 21 og de vil fortelle om dette lønnsomme konseptet. Vi har også vært så heldige å få besøk av to flotte damer fra produsenten av Cryo 21, 21 Equipment i Italia.

Dolores Moretto, CEO i 21 Equipment, har 40 år erfaring innen skjønnhetsindustrien. Dolores er bio-tekniker og arbeider med å utvikle produktene sammen med selskapets doktorer og ingeniører. Doleres er gründeren bak Cryo 21.

Cristina Rossin jobber hos 21 Equipment som tekniker, instruktør og demonstratør av apparatene. Hun har utdannelse innen økonomi og markedsføring og er svært  interessert i områdene skjønnhet og velvære. Crisitina har jobbet to år for 21 Equipment og reist rundt i Europa for å holde kurs, trening og seminarer for både distributører og kunder.

Nils Mortensen er en trendsetter i markedet både innen helsekost- og skjønnhetspleie med over 35 års erfaring. Han er en vellykket forretningsmann med sterk oppfatning og intuisjon av markedet. Han har skapt både helsekost-produkter og konsepter for skjønnhetssalonger som har ført mange bedriftseiere til suksess. Mange av produktene selges i over 30 land. 

Audrey Wong Mortensen er en oppfinner, skaper og underviser av både konsepter og ulike behandlingsmetoder innen helse og skjønnhet. Hun kombinerer moderne teknologi med eldgammel tradisjonell medisin for å bringe nye og revolusjonerende løsninger til markedet. Hun har undervist mange salongeiere og terapeuter i Skandinavia, Finland, England og Singapore som i dag fortsatt bruker sine metoder og driver vellykkede bedrifter.


 Se de utrolige inntjeningsmulighetene:

Kunder pr dag Kunder pr mnd Inntjening pr mnd Inntjening pr år
1 25 kr 37.500,- kr 450.000,-
2 50 kr 75.000,- kr 900.000,-
4 100 kr 150.000,- kr 1.800.000,-
6 150 kr 225.000,- kr 2.700.000,-

Hva kan du oppnå med Cryo 21

 • Permanent og naturlig fettfjerning hvor som helst på kroppen. Er rimelig og godt alternativ til fettsuging.
 • Bevegelig håndholdt behandlingssonde uten bruk av vakum. Behandlingen er smertefri og uten bivirkninger.
 • Synlige resultater etter kun 1 behandling. Normal reduksjon er en til to størrelser rundt magen (2.5-5 cm)
 • Utrolige resultater på cellulitter etter kun en behandling. Vi har aldri før sett så raske og gode resultater!
 • Dobbelthake, grevinnearm, rynker og ansiktsløft behandles med en mindre sonde tilpasset disse områdene.
 • Egen protokoll for fysioterapibehandlinger. Cryo 21 kan brukes til smertebehandling, muskel- og senebetennelser og for å fjerne spenninger.

Påmelding:

Fyll ut skjema  eller ring oss på telefon 55 62 95 95

Påmelding Health Optimizing klinkken:
Tlf. 97676687 (molina mo)
bergen@healthoptimizing.com

  Påmelding til vårt gratis seminar:

  Klinikk/Salong:

  Ditt navn (obligatorisk):

  E-post (obligatorisk):

  Telefon:

  Kommentar:

  Details

  Date:
  1. September 2016
  Time:
  17:00 - 20:00
  Event Category:
  Event Tags:
  , , , , ,

  Organisers

  HTS Bergen
  Dui Clinique AS

  Venue

  HTS Bergen
  Daniel Hansensgate 9
  Bergen, 5008
  + Google Map
  Phone
  55 62 95 95
  View Venue Website