Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Waves 21 seminar – Skjetten, Oslo

14. November 2019 @ 13:00 - 17:00

Det første apparatet som kan gjøre noe med fettet rundt organene (visceralt fett)

Klikk her for å melde deg på vårt seminar!

Ønsker du starte din egen klinikk? Vi søker blide og utadvendte personer med interesse for anatomi, helse, kroppspleie og velvære. Du har allerede egen praksis eller ønsker å starte en. Vi tilbyr en komplett markedsføringspakke og full opplæring.

Verdensnyheten Waves 21 er et unikt apparat som gjør deg som terapeut i stand til å behandle estetiske problemer som underhudsfett og fettet rundt organene (visceralt fett). Vi vil også demonstrere vårt fantastiske Cryo 21 – et apparat for trygg og smertefri kuldebehandling med øyeblikkelige resultater. Vi tilbyr en komplett markedsføringspakke, gratis oppstartskurs og full opplæring. Vi viser dere hva som gjør dette konseptet til en lønnsom suksess.

Bli den første i ditt område til å tilby denne unike behandlingen. Med umiddelbare, synlige og målbare resultater for dine kunder. Her er det store inntjeningsmuligheter!

 


Program:

 • Introduksjon og demonstrasjon av Waves 21
 • Overvekt og fett
 • Inntjeningsmuligheter
 • Videre opplæring og trening for de som vurderer å kjøpe maskin

Hvem er vi?

På seminaret vil du møte personene bak Dui Clinique,  Nils Mortensen og Audrey Wong Mortensen.  De jobber kontinuerlig med å finne nye og bedre løsninger for hudproblemer, blant annet cellulitter, åreknuter, arr, lymfedrenasje ol.

Nils Mortensen er en trendsetter i markedet både innen helsekost- og skjønnhetspleie med over 35 års erfaring. Han er en vellykket forretningsmann med sterk oppfatning og intuisjon av markedet. Han har skapt både helsekost-produkter og konsepter for skjønnhetssalonger som har ført mange bedriftseiere til suksess. Mange av produktene selges i over 30 land.

Audrey Wong Mortensen er en oppfinner, skaper og underviser av både konsepter og ulike behandlingsmetoder innen helse og skjønnhet. Hun kombinerer moderne teknologi med eldgammel tradisjonell medisin for å bringe nye og revolusjonerende løsninger til markedet. Hun har undervist mange salongeiere og terapeuter i Skandinavia, Finland, England og Singapore som i dag fortsatt bruker sine metoder og driver vellykkede bedrifter.

 

Mulighet for leasing – og du trenger kun 3 kunder i måneden for å dekke leasingkostnadene.

Påmelding:

Påmelding innen: 1 dag før seminarstart.

Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på telefon 33 33 48 90

  Klinikk/salong (ikke påkrevd):

  Ditt navn (obligatorisk):

  E-post (obligatorisk):

  Telefon (valgfritt):

  Kommentar (valgfritt):

  *NB! Det er bindende påmelding

  Details

  Date:
  14. November 2019
  Time:
  13:00 - 17:00
  Event Categories:
  , , , , ,
  Website:
  https://www.facebook.com/events/2526639660739041/

  Organiser

  Dui Clinique AS
  Phone
  33 33 48 90
  Email
  post@duiclinique.com

  Venue

  Quality Hotel Olavsgaard
  Hvamstubben 11
  Skjetten, 2013 Norge
  + Google Map
  Phone
  63 84 77 00
  View Venue Website