Test


Fettfjerning

Cryo 21 kan fjerne fett hvor som helst på kroppen på en naturlig måte og gir et varig resultat. Man kan se øyeblikkelige resultater!

Cellulitter

Behandlingen gir en økt oksygentilførsel og fjerner avfallstoffer. Etter cryobehandlingen blir ikke bare huden strammere og friskere, men også foryngret og mer elastisk på grunn av kollagenstimulasjon.

Oppstramming

Cryo strammer opp huden ved å stimulere og forbedre alle kroppens funksjoner som “sover”. Huden blir mer tonet og kompakt.

Leppevolum

Behandlingen gir en dyptvirkende fuktighet som gir leppende en sensuell og fyldig utseende, samtidig som den sletter ut rynkene rundt leppene.

Anti-aldring

Rynker er en del av hudens naturlig aldring, men med Cryo 21 kan du oppnå et mer ungdommelig utseende ved å stimulere huden til å produsere mer kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Håravfall

Cryo 21 motvirker i stor grad håravfall ved problemer med alopecia areata eller hårtap pga medisiner, kjemiske produkter eller et høyt stressnivå. Kulden i komibnasjon med produkter stimulerer hårveksten.

 

Cryoterapi setter igang apoptose i cellene. Dette fører til en nedbrytingsprosess i fettcellene. Dette fører til at fettcellene dør og kroppen kvitter seg med restene (Fagocytose). Det tar ca 14 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Prosessen vil så fortsette i kroppen i 8-10 uker.


 


 

Kommende arrangementer

 1. Introduksjonkurs Cryo


  14 februar -09:3017:00

 2. Introduksjonskurs Cryo


  28 februar -09:0017:00

 3. Videregående kurs Cryo


  7 mars -09:3017:00

 4. Introduksjonskurs Cryo


  28 mars -09:3017:00

 5. Introduksjonskurs Cryo


  2 mai -09:3017:00

Kontakt oss


Facebook