Test


Fettfjerning
Cryo 21 kan fjerne fett hvor som helst på kroppen på en naturlig måte og gir et varig resultat. Man kan se øyeblikkelige resultater!
Cellulitter
Behandlingen gir en økt oksygentilførsel og fjerner avfallstoffer. Etter cryobehandlingen blir ikke bare huden strammere og friskere, men også foryngret og mer elastisk på grunn av kollagenstimulasjon.
Oppstramming
Cryo strammer opp huden ved å stimulere og forbedre alle kroppens funksjoner som "sover". Huden blir mer tonet og kompakt.
Leppevolum
Behandlingen gir en dyptvirkende fuktighet som gir leppende en sensuell og fyldig utseende, samtidig som den sletter ut rynkene rundt leppene.
Anti-aldring
Rynker er en del av hudens naturlig aldring, men med Cryo 21 kan du oppnå et mer ungdommelig utseende ved å stimulere huden til å produsere mer kollagen, elastin og hyaluronsyre.
Håravfall
Cryo 21 motvirker i stor grad håravfall ved problemer med alopecia areata eller hårtap pga medisiner, kjemiske produkter eller et høyt stressnivå. Kulden i komibnasjon med produkter stimulerer hårveksten.

 

Cryoterapi setter igang apoptose i cellene. Dette fører til en nedbrytingsprosess i fettcellene. Dette fører til at fettcellene dør og kroppen kvitter seg med restene (Fagocytose). Det tar ca 14 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Prosessen vil så fortsette i kroppen i 8-10 uker.


 


 

Kommende arrangementer

  1. Cryo 21 – KURS 1

    21 februar -09:30 - 17:00
  2. Cryo 21 – KURS 2

    27 februar -09:30 - 17:00
  3. Cryo 21 – KURS 1

    28 mars -09:30 - 17:00