Fruit & Fibre Plum

kr 209,00

Gode tarmbakterier – probiotiske melkesyrebakterier og bifidobakterier.

 

SKU: ME6 Categories: ,

Description

Bidrar til en normal tarmfunksjon

Gode tarmbakterier – probiotiske melkesyrebakterier og bifidobakterier
I en artikkel i Tidsskriftet for Den norske Lægeforening konkluderes det slik: Dokumentasjonen viser at en styrkning av den naturlige tarmmikrofloraen kan medvirke til å forebygge og lindre lettere fordøyelsesbesvær som skyldes tarminfeksjoner, antibiotikabruk eller en uregelmessig og stresset livsstil.

Te – grøn te og Puer te
Grønn te inneholder mye av flavonoidet ECGC, en substans som både er en kraftig antioksidant, gir økt forbrenning og som har antibakterielle egenskaper. Puer te sies å styrke fordøyelsen og forskning viser at den har kolesterolsenkende effekt. I Japan er det vanlig å drikke te og spise Umeboshi samtidig.

Lakrisrot
Lakrisrot er en gammel legeplante med minst 3000 år lang historie som medisinplante. Den er først og fremst brukt som et tonikum for mage/tarm, men også ved betennelser i øvre luftveier.

Matfibre
Umeboshi, te og lakrisrot har alle et naturlig innhold av fiber. En plomme gir derfor en god porsjon fiber som bidrar til å jevne ut blodsukkeret og til å holde tarmen i form. Plommen er god for mage/tarmkanalen. Den kan brukes både forebyggende og ved akutte behov. Den bidrar til å “sette fart” på magen og gir en flat og lett mage. En sunn og sterk bakterieflora spiller en viktig rolle i fordøyelsen og i immunforsvaret. På den måten bidrar produktet til balanse og harmoni i kroppen.

1 eske à 15 plommer.