YTE, 120 kapsler

kr 499,00

YTE® har et bredt spekter av potensielle helsefordeler, inkludert økt seksuell lyst, energi, styrke, utholdenhet og velvære. Disse effektene kan alle komme av den betydelige reduksjonen av stresshormonet kortisol (ca. 50% reduksjon) etter inntak.

SKU: ME21 Categories: ,

Description

YTE® har et bredt spekter av potensielle helsefordeler, inkludert økt seksuell lyst, energi, styrke, utholdenhet og velvære. Disse effektene kan alle komme av den betydelige reduksjonen av stresshormonet kortisol (ca. 50% reduksjon) etter inntak. Det norskproduserte og patenterte eggehviteekstraktet YTE® inneholder et nesten kolesterolfritt ekstrakt fra fertiliserte og delvis rugede hønseegg. Et egg inneholder alle nødvendige ingredienser for utvikling, ernæring og beskyttelse. YTE® øker mengden av veksthormonet testosteron i kroppen samtidig som det reduserer mengden av stresshormonet kortisol.

YTE® inneholder viktige byggeblokker for kroppen, som f.eks aminosyrer. YTE® normaliserer sekresjonen av stresshormoner og dette er nok hvorfor de som bruker dette kosttilskuddet opplever økt energi. YTE® inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer og er helt trygt å bruke.
Kvinner og menn i alle aldre som opplever fysiske og psykiske utfordringer kan ha godt utbytte av å bruke YTE®.

Det fine med YTE® er at den ikke har noen ugunstig sideeffekter. Den hjelper med å gjenopprette testosteronproduksjonen på en helt naturlig måte ved å stimulere kroppens egen produksjon av hormonet.

YTE® kan gi:
_Raskere restitusjon fra fysisk anstrengelse
_Bedre muskeltoning
_Økt muskelstyrke
_Forsinkelse av melkesyreproduksjonen
_Evnen til å tåle lengre treningsøkter
_Forbedret utholdenhet
_Maksimere muskelstyrke
_Raskere restitusjon etter treningsøkter
_Økning i lyst til å delta i seksuell aktivitet