Oxytarm, 120 tabletter

kr 369,00

Oxytarm renser og revitaliserer tarmen slik at kroppens evne til å ta opp næringsstoffer øker og din generelle helsetilstand bedres.

Description

Har du mage- tarmproblemer?

Forskning understøtter og viser at våre mest vanlige sykdommer er relatert til kosthold. Vi tar ofte raske og lettvinte løsninger hvor vi kjøper ferdigmat og andre fast-food løsninger.

Vi får da i oss langt mer fett- og tilsetningsstoffer som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet, og om igjen kan føre til forstoppelse, luft i magen og magesmerter.

Oxytarm, ren tarm – bedre liv

Et dårlig fungerende tarmsystem skyldes ofte harde avføringsmasser som har avleiret seg i tarmen. Oxytarm renser og revitaliserer tarmen slik at kroppens evne til å ta opp næringsstoffer øker og din generelle helsetilstand bedres.

Oxytarm, ren tarm – penere hud

Skjønnhet kommer innenfra, heter det i et gammelt ordtak. Vi vil gjerne tilføye: “Ren på innsiden – pen på utsiden”. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin er det direkte forbindelse mellom tarmsystemet og huden. I praksis betyr det at dersom tarmsystemet ditt er rent, vil huden bli tilført næringsstoffer og sørge for en renere og penere hud. I mange tilfeller kan man faktisk få raskere hudforbedring ved å rense tarmen enn ved bruk av kremer.

Oxytarm, ren tarm – raskere slank

Mange erfarer at slankekurer ikke er så bra som produsentene lover, og ender opp med dyre produkter uten effekt. En av grunnene til dette er at man setter i gang uten å rense tarmsystemet først. En gjennomsnittlig norsk kvinne kan ha flere kilo avfallsstoffer i tarmsystemet. Dette er avfallsstoffer som har avleiret seg i tarmen over lang tid. Enhver slankekur bør derfor starte med å kvitte seg med disse avfallsstoffene. Først da vil du oppnå maksimal effekt ved slanking.

Dosering/bruk

4 Oxytarm om kvelden (eventuelt 2 om morgenen og 2 om kvelden)

NB: Bør ikke benyttes av gravide eller ammende.

Pakning:
120 tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oxytarm, 120 tabletter”