Linea 21 – Primo Latte, 50ml

kr 920,00

En naturlig og næringsrik krem som øker oksygentilførselen og hudens regenerasjonsevne i tillegg til å tilføre fuktighet og glatte ut rynker.

Description

Linea 21 – Primo Latte 50ml er en naturlig og næringsrik krem som øker oksygentilførselen og hudens regenerasjonsevne i tillegg til å tilføre fuktighet og glatte ut rynker. Kremen beskytter overflatelaget i huden mot negative effekter som aldring og forurensning. Den pleier huden og reduserer hudproblemer.
Linea 21 – Primo Latte 50ml inneholder et anti-rynke peptid som toner og strammer huden og motvirker tidlig aldring. Dette gir en øyeblikkelig effekt på linjer og rynker. Kremen inneholder omega-6 som har evnen til å holde på fuktgiheten i huden og er derfor nyttig ved behandling av tørr hud. Kombinasjonen av de aktive ingrediensene gjør at dette produktet også er effektiv i behandling av akne.

Aktive ingredienser:

• Bovine colostrum (råmelk fra ku): Colostrum er rik på immunoglobuliner, klasse A og immunceller (som lymfocytter) og består hovedsakelig av vann, protein og leukocytter. Det medfører økt endogen syntese av IGF-I og immunoglobulinsom reduserer cellealdring. Egenskapene til colostrum reduserer fett.
• Argirelline (peptider): Argireline er en ikke-giftig amino-peptid som er ansvarlig for elastisiten i huden. Tilberedelsen av geléen gjør at den er lett og myk å påføre.
• Nattlysolje (Rik på fytoøstrogenet Omega 6)
• Oljer som ligner på vaselin
Oljer som ligner på vaselin og nattlysolje, blir sammen med andre INCI-ingredienser og sterilt vann, prossesert under vakuum i en beholder av rustfritt stål. Blandingen blir deretter varmet opp til emulsjon ved en temperatur på 80 °C , for å hindre endringer i effekten og virkningen til i de aktive ingrediensene i formelen. Etter denne innledende behandlingen blir blandingen kjølt ned til 50 °C. Kun på dette tidspunktet blir de to grunnleggende ingrediensene (råmelk og Argirelline (peptid) tilsatt. Dette for å hindre endringer i effekten og virkningen av ingrediensene.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linea 21 – Primo Latte, 50ml”

You may also like…