Audrey Christian – Venetrim, 150ml

kr 390,00

Venetrim Årereduserende gele (150 ml)

Den innovative løsningen for åreknuter og trette ben!

Description

Venetrim – Et naturprodukt

Venetrim er rik på plante-flavonoider og antioksidanter som styrker blodårer, øker blodsirkulasjon og reduserer væskeansamling, blåmerker og hevelser. Produktet er utviklet med tanke på problemer med kronisk svakhet i venene i leggene, et syndrom som kan medføre hevelse, åreknuter, leggsmerter, kløe og sår.

Effekten av produktet merkes allerede etter kort tid: ødelagte kapillærer, røde flekker, væskeansamlinger, kramper og smerter bedres allerede etter en-to ukers bruk. Kremen kan også brukes på hendene der effekten vil vises svært raskt, med reduksjon i årestørrelse allerede etter to-tre dager.

Venetrim har svalende gel-konsistens med mild lukt av mentol, er lett å påføre og trenger raskt inn i huden. For optimal effekt anbefales påføring 1-2 ganger daglig regelmessig over tid.

Venetrims unike sammensetning er utelukkende basert på naturlige planteekstrakter og oljer Inneholder ingredienser som i en årrekke har vært kjent for sin gunstige effekt på hud og årer:

Hestekastanje: mot kronisk svakhet i venene, hevelse i leggene, åreknuter, leggsmerter, kløe og sår.

Trollhassel: astringerende, tonende, beroligende, hjelper til med å holde innvendig og utvendig blødning i sjakk, effektiv i behandlingen av hemoroider, smerter, blåmerker og hevelser.

Ruscus Aculeatus: strammer årene i sirkulasjonssystemet og kapillærveggene, rik på flavonoidet rutin som styrker blodflyt til hjerne, legger og hender. Effektiv mot venesvakhet, aterosclerose, hemoroider og åreknuter.

Guarana: øker blodsirkulasjon og kjøler kroppen.

Drueblad: rik på flavonoider, antiinflammatorisk, reduserer ødem, styrker vener samt reduserer vaskulære problemer og leggsmerter.

Valnøtt: mot urolige legger. Bilder før og etter 6 ukers bruk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Audrey Christian – Venetrim, 150ml”