21mila – Nattkrem, 50ml

kr 950,00

21mila

Inneholder Q10 som bekjemper utviklingen av dype rynker, stimulerer cellemetabolismen, glatter eksisterende rynker og hindrer dannelsen av nye.

Description

21mila – Nattkrem 50ml inneholder Q10 som bekjemper utviklingen av dype rynker, stimulerer cellemetabolismen, glatter eksisterende rynker og hindrer dannelsen av nye. 21mila – Nattkrem 50ml har dobbel fuktighetsgivende effekt på grunn av hyaluronsyremikrosfærer og sukker, i stand til å bevare fuktighet i det dypeste laget av huden.

Aktive ingredienser:

Erythtitol: ekstremt fuktighetsgivende sukker.
Emulgerende matteeffekt: emulgator med matt finisheffekt, ikke oljeaktig. Denne emulgatoren, basert på bivoks og jojoba, er i stand til automatisk å tilpasse seg ulike klimaforhold og til ulike hudtyper. Takket være sine egenskaper er det også i stand til å dempe hudens fethet.
Q10: antioksidant, anti-aldring.
Hyaluronsyre i form av mikrosfærer (ULTRA FILLING SPHERES): mikrosfærer som er i stand til å tilføre fukt dypt ned i huden.
Ekstrakt av Evodia Rutaecarpa: denne planten brukes tradisjonelt i kinesisk medisin. Ekstraktet er i stand til å gi glød, glatte ut ansiktshuden og gjenopprette den unge og sunne hudfargen.