21mila – Breast Toning Volumizing Cream, 200ml

kr 1.050,00

21mila

Volumisering krem for brystet.

Description

Krem med en umiddelbar volumforsterkende virkning. Allerede etter første applikasjon blir huden er glatt, fast og mer elastisk. Dag etter dag vil den stramme opp og styrke brystet og det vil fremstå fastere og fullere. Hudvevet blir mer tonet og kompakt.

Den inneholder en aktivt ingrediens med en volumforsterkende effekt (ultrafyllende mikrokuler). Mikrokulene inneholder hyaluronsyre og ekstrakt fra Konjakrot. De lipofile mikrokulene trenger dypt inn i overhuden (epidermis) og vil svelle opp.

Ingredienser:

Lime smør: Gir næring og beskytter huden og gjør den mer elastisk og fløyelsaktig. Er egnet for å hjelpe huden når den blir rød eller irritert på grunn av ytre påvirking.
Aktiv ingrediens med en volumforsterkende effekt (ultrafyllende mikrokuler): Mikrokulene som inneholder hyaluronsyre og ekstrakt av konjarot. De lipofile mikrokulene trenger dypt inn i epidermis og sveller opp. Den fyllende effekten oppnås allerede noen minutter etter påføring.
Vegetabilsk miks av oljer: Blanding av helende oljer som reduserer og forebygger små arr og som beroliger rødhet forårsaket av betennelse i vevet.
Ekstrakt fra mangofrukt: Dette ekstraktet øker cellevolumet og gir en tydelig “volumiserende” effekt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “21mila – Breast Toning Volumizing Cream, 200ml”