21mila – Anti-Age Hand Cream, 100ml

kr 450,00

21mila

Anti-aldring håndkrem med en umiddelbart og lysnende effekt.

Description

Inneholder maltekstrakt og perlepulver som er innoative ingredienser som minimerer melaninproduksjonen som har lysnende effekt på pigmentflekkene. Slik jevner den ut hudens fargetone og samtidig gir huden et friskere utseende. Shea smør gir næring til huden og gjør den mer elastisk og fløyelsmyk. Hyaluronsyre i form av mikrokuler (Ultrafyllings kuler) trenger dypt inn i huden og avgir fuktighet. Denne håndkremen hjelper huden når den blir rød eller irritert på grunn av ytre påvirking.

Ingredienser:

Sheasmør: Tilfører fuktighet, gir næring og beskytter huden. Passende til hjelpe huden når den blir rød og irritert på grunn av ytre påvirkning som sol, vind etc.
Perlepulver: Et mineral som gir huden en økt glød.
Maltekstrakt: En ny aktiv ingrediens som er i stand til å jobbe med melanogenese-prosessen med en skinnende og glødende effekt.
Vitamin E + en blanding av antioksidanter
Aktiv ingrediens med volumforsterkende effekt (ultrafyllende mikrokuler): Mikrokulene som inneholder hyaluronsyre og ekstrakt av konjakrot. De lipofile mikrokulene trenger dypt inn i epidermis og sveller opp. Den fyllende effekten oppnås allerede noen minutter etter påføring.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “21mila – Anti-Age Hand Cream, 100ml”